1 година и 9 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение 

...
1 година и 9 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение 
Коментари Харесай

20 900 лв. ще плаща трафикант , возил 10 бежанци в чужда кола

1 година и 9 месеца отнемане от независимост, чието изпълнение  е отсрочено за период от четири години, както и санкция в размер на 4000 лв. получи от Районния съд във Велико Търново трафикант на мигранти. С.Ф., молдовски жител, е заловен на основния път София- Варна във В.Търново на 27 септември., до момента в който превозвал с  „ Ауди С 8 ", благосъстоятелност на комерсиално сдружение, 10 нелегални  мигранти.  Съдът е приел, че закононарушението е осъществено по метод,  рисков за живота на хората, които са били транспортирани в багажника на автомобила. Един мъж и две малолетни момчета. Деянието е било съпроводено с непокорство по отношение на орган на властта - чиновник в Сектор „ Пътна полиция " при ОД на Министерство на вътрешните работи - Велико Търново.

На подсъдимия е наложена и санкция в размер на 20 900 лева, представляваща пазарната стойност на употребяваното за осъществяване на закононарушението МПС, което не е негова благосъстоятелност.

Делото е завършило със съглашение, утвърдено от Районен съд – Велико Търново, което има последствия на влезнала в действие присъда. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР